top of page

zo 11 okt

|

TT Circuit Assen

402: JAPFEST ASSEN

Op 11 oktober 2020 organiseert Automotive402 weer Japfest op het TT Circuit in Assen. TCB is ook weer aanwezig dit jaar. Aansluiten op de club paddock is mogelijk, hier zitten geen extra kosten aan verbonden.

402: JAPFEST ASSEN
402: JAPFEST ASSEN

Tijd en locatie

11 okt 2020, 08:00 – 18:00

TT Circuit Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen, Nederland

Over het evenement

Op 11 oktober 2020 organiseert Automotive402 opnieuw het bekende Japfest op het TT circuit Assen. TCB is ook weer aanwezig dit jaar. Aansluiten op de club paddock is mogelijk.  Geen extra kosten aan verbonden! 

Wat is Japfest? Japfest is Nederlands grootste Japanse auto festival. meer dan duizendende Japanse auto's zullen het circuit betreden om daar gezamelijk de liefde voor hun auto te delen. Als echte Toyota liefhebber kan je natuurlijk niet ontbreken!

// Hoe gaat het in zijn werk? 1. U meld zich aan via de aanmeld pagina of email 2. U ontvangt van ons een mail met de clubcode, autoticket en nodige info* 3. Alle inzittende moeten zelf voor een entree bewijs zorgen/kopen, ook de bestuurder. 4. U print de auto ticket uit en legt deze achter de vooruit van uw auto. 5. Bij aankomst op het circuit wordt u naar de juiste plek gebracht. 6. Veel plezier op Japfest!

 *Let op: De autoticket is alleen bedoelt voor uw auto en geeft u als inzittende geen toegang tot het circuit, u moet zelf voor een entree bewijs zorgen!

 // Veel gestelde vragen: - Moet ik nog een showticket kopen? Nee deze is niet nodig! - Kan ik korting krijgen voor Japfest? Jazeker, de clubcode is tevens een kortingscode! - Hoe laat moet ik aanwezig zijn? Wij houden je plek tot ongeveer 11 uur vrij!

Deel dit evenement

bottom of page