top of page
Opgegroeid met Toyota’s om me heen Rav4, Carina’s, starlet, Corolla’s, MR2’s en nu eindelijk mijn eigen Celica. Mijn passie voor Toyota deel ik graag met andere, bij TCB is het delen van deze passie precies waar het omdraaid!

- BJARTE BOSWIJK

Een Club voor iedereen!

Toyota Club Benelux is voor-en door Toyota liefhebbers die hun liefde voor het merk met elkaar delen.

AANTAL LEDEN

400 +

GEORGANISEERDE EVENTS

44

JAREN ACTIEF

5

20220605_100336_edited_edited_edited.jpg

Voorzitter

Jessica van Oeveren

Ik ben Jessica van Oeveren, een echte Zeeuwse en dus vrij koppige dame die de administratie voor de groep vertegenwoordigd.

 

Nadat ik Jeffrey en toebehoren (TCB) heb leren kennen, ben ik afgestapt van mijn toewijding aan Volkswagen en ben ik begonnen met het waarderen van Toyota’s.

 

Ondanks dat ik (nog) vrij weinig kennis heb van technische zaken en sjieke termen die hier en daar worden rond gesmeten, vind ik het altijd leuk om verhalen aan te horen. Ik hoop nog veel te leren en succesvolle evenementen neer te mogen zetten!

190801242_4215271928532632_7583609509255024890_n_edited_edited_edited_edited.png

Oprichter

Jeffrey Kerkhove

Na mijn eerste ontmoeting met mijn Toyota Celica T20 was ik meteen helemaal verkocht aan het merk. Omdat ik nog nieuw was in de Toyota Scene organiseerde ik een meeting in Doel voor Celica rijders. Die dag is Toyota Club Benelux geboren!

 

Na vele jaren voorzitter te zijn geweest van Toyota Club Benelux besloot ik een eigen bedrijf op te zetten binnen de evenementen wereld. Helaas past Toyota Club Benelux niet binnen een commerciële sector en was het moeilijk om beide te blijven behouden. Daarom heb ik in de zomer van 2023 de verantwoordelijkheid van de club overgedragen aan Jessica van Oeveren.

 

Natuurlijk ben ik nog steeds zeer actief binnen de club en zet ik mijzelf nog dagelijks in voor de leden van Toyota Club Benelux

bottom of page